Bilskrot i Uddevalla

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Uddevalla - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Uddevalla. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Uddevalla finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Uddevalla till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 6 olika skrotar i Uddevalla att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Uddevalla

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Uddevalla.

Skrotfrag Uddevalla
Klevåsv. 5 C
451 55 Uddevalla


Ängebackens Bildelar AB
Raknebo 444
451 92 UDDEVALLA


ASSISTANCEKÅREN (Tungbärgarna i Väst)
Kärragårdsv. 2
451 63 UDDEVALLA


ASSISTANCEKÅREN (Bohuslarm)
Kärragårdsv. 2
451 63 UDDEVALLA


ASSISTANCEKÅREN (Tungbärgarna i Väst AB)
Kärragårdsv. 2
451 63 UDDEVALLA


B.Q Skrot HB
Melodiv. 2
451 71 Uddevalla

Annons:

Skrota bilen i Uddevalla

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Uddevalla. Genom att lämna in din bil till skrotning i Uddevalla gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Uddevalla

I Uddevalla fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Uddevalla.

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Här kan du också läsa mer om Uddevalla om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Uddevalla.

I Uddevalla fann vi sammanlagt 6 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Uddevalla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Uddevalla rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: