Bilskrot i Ucklum

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Ucklum - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Ucklum. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Ucklum finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Ucklum till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Ucklum att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Ucklum

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Ucklum.

Ucklum Bilskrotning AB
Tåsteröd 201
444 94 Ucklum

Annons:

Skrota bilen i Ucklum

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Ucklum. Genom att lämna in din bil till skrotning i Ucklum gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Ucklum

I Ucklum fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Ucklum.

Ucklum är en tätort i Stenungsunds kommun och kyrkbyn i Ucklums socken, belägen i jordbruksbygd i en dalgång, 11 km öster om Stenungsund.

Yta: 29,96 hektar
Invånarantal: 255, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ucklum om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Ucklum.

I Ucklum fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Ucklum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Ucklum rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: