Bilskrot i Strömstad

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Strömstad - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Strömstad. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Strömstad finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Strömstad till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Strömstad att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Strömstad

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Strömstad.

ASSISTANCEKÅREN (Strömstads Bilräddning)
Ankarstigen 1
452 38 STRÖMSTAD

Annons:

Skrota bilen i Strömstad

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Strömstad. Genom att lämna in din bil till skrotning i Strömstad gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Strömstad

I Strömstad fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Strömstad.

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Här kan du också läsa mer om Strömstad om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Strömstad.

I Strömstad fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Strömstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Strömstad rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: