Bilskrot i Stenkullen

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Stenkullen - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Stenkullen. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Stenkullen finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Stenkullen till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Stenkullen att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Stenkullen

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Stenkullen.

Skrotfrag Stenkullen
Plåtv. 11
443 61 STENKULLEN


ASSISTANCEKÅREN (A bärgarn i Lerum)
Hede Gärde 2
443 60 Stenkullen


ASSISTANCEKÅREN (A Bärgarn)
Byggv. 1
443 61 STENKULLEN

Annons:

Skrota bilen i Stenkullen

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Stenkullen. Genom att lämna in din bil till skrotning i Stenkullen gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Stenkullen

I Stenkullen fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Stenkullen.

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du också läsa mer om Stenkullen om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Stenkullen.

I Stenkullen fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Stenkullen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Stenkullen rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: