Bilskrot i Partille

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Partille - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Partille. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Partille finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Partille till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Partille att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Partille

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Partille.

Bildelcentrum i Partille AB
Järnringen 9
433 30 Partille


Kaba International Trading AB
Oluff Nilssons v. 12
433 36 Partille

Annons:

Skrota bilen i Partille

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Partille. Genom att lämna in din bil till skrotning i Partille gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Partille

I Partille fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Partille.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här kan du också läsa mer om Partille om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Partille.

I Partille fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Partille. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Partille rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: