Bilskrot i Mölndal

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Mölndal - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Mölndal. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Mölndal finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Mölndal till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Mölndal att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Mölndal

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Mölndal.

Mölndals Bildemontering AB
Kryptong. 12
431 53 MÖLNDAL


Mölndals Bildemontering Holding AB
Kryptong. 12
431 53 MÖLNDAL


Euroscan AB
N. Ågatan 30
431 35 MÖLNDAL

Annons:

Skrota bilen i Mölndal

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Mölndal. Genom att lämna in din bil till skrotning i Mölndal gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Mölndal

I Mölndal fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du också läsa mer om Mölndal om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Mölndal.

I Mölndal fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Mölndal. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Mölndal rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: