Bilskrot i Mellerud

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Mellerud - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Mellerud. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Mellerud finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Mellerud till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 5 olika skrotar i Mellerud att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Mellerud

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Mellerud.

Skrotfrag AB
Odeng. 61
464 33 Mellerud


R.WS Bildemontering
Rud Hultet
464 93 Mellerud


Sparrow Recycling, AB
Odeng. 61
464 33 Mellerud


C D S Skrot och All Tjänst KB
Postg. 25
464 30 MELLERUD


Mela Swedetrade AB
Odeng. 14
464 33 Mellerud

Annons:

Skrota bilen i Mellerud

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Mellerud. Genom att lämna in din bil till skrotning i Mellerud gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Mellerud

I Mellerud fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Mellerud.

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Här kan du också läsa mer om Mellerud om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Mellerud.

I Mellerud fann vi sammanlagt 5 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Mellerud. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Mellerud rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: