Bilskrot i Mariestad

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Mariestad - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Mariestad. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Mariestad finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Mariestad till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Mariestad att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Mariestad

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Mariestad.

ASSISTANCEKÅREN (Bärgningscenter)
Bergagården 1
542 92 Mariestad


Bildemontering i Mariestad AB
Förrådsg. 29
542 35 MARIESTAD


Mariestads Bildemontering och Återvinningsteknik AB
Förrådsg. 29
542 35 MARIESTAD


Severin Recycling
Hammarsmedsg. 4
542 35 MARIESTAD

Annons:

Skrota bilen i Mariestad

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Mariestad. Genom att lämna in din bil till skrotning i Mariestad gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Mariestad

I Mariestad fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Mariestad.

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Här kan du också läsa mer om Mariestad om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Mariestad.

I Mariestad fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Mariestad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Mariestad rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: