Bilskrot i Lindome

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Lindome - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Lindome. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Lindome finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Lindome till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Lindome att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Lindome

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Lindome.

Falck Räddningskår
020 - 38 38 38


Annons:

Skrota bilen i Lindome

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Lindome. Genom att lämna in din bil till skrotning i Lindome gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Lindome

I Lindome fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lindome om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Lindome.

I Lindome fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Lindome. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Lindome rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: