Bilskrot i Lerum

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Lerum - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Lerum. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Lerum finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Lerum till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Lerum att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Lerum

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Lerum.

JSD Förvaltning & Rådgivning AB
Lottas v. 5
443 92 LERUM

Annons:

Skrota bilen i Lerum

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Lerum. Genom att lämna in din bil till skrotning i Lerum gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Lerum

I Lerum fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lerum om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Lerum.

I Lerum fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Lerum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Lerum rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: