Bilskrot i Kungälv

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kungälv - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kungälv. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kungälv finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kungälv till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 8 olika skrotar i Kungälv att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kungälv

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kungälv.

ASSISTANCEKÅREN (Service & Underhållsteknik i Göteborg)
Solbräckegatan 27
442 45 KUNGÄLV


Wallmek i Kungälv AB
Bultg. 18
442 40 Kungälv


Kungälvs Bildemontering AB
Bultg. 19
442 40 Kungälv


Kungälvs Bildemontering/Bds i Kungälv
Bultg. 19
442 40 Kungälv


AD Bildelar
Solbräckeg. 6
442 45 KUNGÄLV


Gbd Göteborgs Bildelar
Byggmästareg. 6
442 34 KUNGÄLV


Salvia Trading KB
Truckg. 18
442 40 Kungälv


Forma Agenturer i Kungälv
Kongahällag. 1
442 36 KUNGÄLV

Annons:

Skrota bilen i Kungälv

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kungälv. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kungälv gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kungälv

I Kungälv fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kungälv om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kungälv.

I Kungälv fann vi sammanlagt 8 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kungälv. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kungälv rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: