Bilskrot i Kållered

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kållered - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kållered. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kållered finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kållered till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Kållered att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kållered

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kållered.

Skrotfrag Kållered
Bangårdsv. 11
428 36 Kållered

Annons:

Skrota bilen i Kållered

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kållered. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kållered gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kållered

I Kållered fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kållered om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kållered.

I Kållered fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kållered. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kållered rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: