Bilskrot i Hjo

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Hjo - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Hjo. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Hjo finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Hjo till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Hjo att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Hjo

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Hjo.

Blikstorps Bilskrot AB
Hagalundsv. 6
544 93 Hjo

Annons:

Skrota bilen i Hjo

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Hjo. Genom att lämna in din bil till skrotning i Hjo gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Hjo

I Hjo fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Hjo.

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hjo om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Hjo.

I Hjo fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Hjo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Hjo rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: