Bilskrot i Hajom

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Hajom - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Hajom. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Hajom finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Hajom till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Hajom att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Hajom

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Hajom.

ASSISTANCEKÅREN (Kungsäters Bärgningstjänst)
Lammalyckev. 8 B
511 97 Hajom

Annons:

Skrota bilen i Hajom

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Hajom. Genom att lämna in din bil till skrotning i Hajom gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Hajom

I Hajom fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Hajom.

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hajom om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Hajom.

I Hajom fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Hajom. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Hajom rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: