Bilskrot i Gunnilse

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Gunnilse - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Gunnilse. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Gunnilse finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Gunnilse till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Gunnilse att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Gunnilse

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Gunnilse.

Örns Bilskrot AB
Långavallsg. 17
424 57 GUNNILSE

Annons:

Skrota bilen i Gunnilse

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Gunnilse. Genom att lämna in din bil till skrotning i Gunnilse gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Gunnilse

I Gunnilse fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Gunnilse.

Gunnilse är en ort i primärområdet Gunnilse i nordöstra delarna av Göteborgs kommun i stadsdelen Angered (Angereds socken). SCB har för orten avgränsat och namnsatt två småorter, Gunnilse (västra delen) och Gunnilse (östra delen), där den östra delen upphörde i och med sammanställningen 2010.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 113, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gunnilse om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Gunnilse.

I Gunnilse fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Gunnilse. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Gunnilse rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: