Bilskrot i Göteborg

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Göteborg - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Göteborg. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Göteborg finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Göteborg till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 5 olika skrotar i Göteborg att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Göteborg

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Göteborg.

ASSISTANCEKÅREN (Euro Assistans)
Tuve Kyrkv. 200
417 46 GÖTEBORG


ASSISTANCEKÅREN (Alebärgaren)
Brunnehagen 175
417 47 Göteborg


ASSISTANCEKÅREN (Storgöteborgs Räddningsservice)
Almedalsv. 13
412 63 GÖTEBORG


Hermansson & Olsson Metall AB
Bleckvarug. 6
417 07 Göteborg


Santa Bilskrot, AB
Stenkolsg. 19
417 07 Göteborg

Annons:

Skrota bilen i Göteborg

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Göteborg. Genom att lämna in din bil till skrotning i Göteborg gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Göteborg

I Göteborg fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här kan du också läsa mer om Göteborg om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Göteborg.

I Göteborg fann vi sammanlagt 5 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Göteborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Göteborg rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: