Bilskrot i Fristad

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Fristad - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Fristad. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Fristad finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Fristad till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Fristad att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Fristad

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Fristad.

Nordiska Bilverkstad AB
Åsbov. 1
513 34 FRISTAD

Annons:

Skrota bilen i Fristad

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Fristad. Genom att lämna in din bil till skrotning i Fristad gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Fristad

I Fristad fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Fristad.

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånarantal: 4924, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fristad om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Fristad.

I Fristad fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Fristad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Fristad rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: