Bilskrot i Brämhult

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Brämhult - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Brämhult. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Brämhult finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Brämhult till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Brämhult att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Brämhult

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Brämhult.

Borås Bildemontering AB
Handvävarg. 2
507 30 Brämhult


Borås Bildemontering Förvaltnings AB
Handvävarg. 2
507 30 Brämhult

Annons:

Skrota bilen i Brämhult

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Brämhult. Genom att lämna in din bil till skrotning i Brämhult gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Brämhult

I Brämhult fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Brämhult.

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här kan du också läsa mer om Brämhult om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Brämhult.

I Brämhult fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Brämhult. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Brämhult rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: