Bilskrot i Borås

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Borås - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Borås. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Borås finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Borås till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Borås att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Borås

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Borås.

Skrotfrag i Borås AB
Getängsv. 10
504 68 BORÅS


ASSISTANCEKÅREN (Borås Bil & Bärgningstjänst)
Katrinedalsg. 24
504 51 BORÅS


Recopart AB
St. Kyrkog. 4
503 31 Borås


Atracco AB
St. Kyrkog. 4
503 31 Borås

Annons:

Skrota bilen i Borås

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Borås. Genom att lämna in din bil till skrotning i Borås gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Borås

I Borås fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du också läsa mer om Borås om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Borås.

I Borås fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Borås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Borås rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: