Bilskrot i Bollebygd

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Bollebygd - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Bollebygd. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Bollebygd finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Bollebygd till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Bollebygd att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Bollebygd

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Bollebygd.

Bollebygds Bil o. Miljöcenter AB
Granhemsv. 21
517 33 BOLLEBYGD


Bollebygds Bil & Miljöcenter
Brändåsv. 2
517 33 BOLLEBYGD

Annons:

Skrota bilen i Bollebygd

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Bollebygd. Genom att lämna in din bil till skrotning i Bollebygd gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Bollebygd

I Bollebygd fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Bollebygd.

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånarantal: 3566, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bollebygd om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Bollebygd.

I Bollebygd fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Bollebygd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Bollebygd rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: