Bilskrot i Billdal

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Billdal - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Billdal. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Billdal finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Billdal till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Billdal att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Billdal

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Billdal.

E Adielsson AB
Åsberget 2
427 35 BILLDAL

Annons:

Skrota bilen i Billdal

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Billdal. Genom att lämna in din bil till skrotning i Billdal gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Billdal

I Billdal fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Billdal.

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här kan du också läsa mer om Billdal om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Billdal.

I Billdal fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Billdal. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Billdal rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: