Bilskrot i Askim

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Askim - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Askim. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Askim finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Askim till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Askim att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Askim

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Askim.

United Link AB
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM

Annons:

Skrota bilen i Askim

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Askim. Genom att lämna in din bil till skrotning i Askim gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Askim

I Askim fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du också läsa mer om Askim om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Askim.

I Askim fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Askim. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Askim rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: