Bilskrot i Angered

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Angered - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Angered. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Angered finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Angered till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Angered att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Angered

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Angered.

Nya Angereds Bildelar AB
Storås Industrig. 17
424 69 ANGERED


C-M Metal Ef
Skolspåret 31
424 31 Angered

Annons:

Skrota bilen i Angered

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Angered. Genom att lämna in din bil till skrotning i Angered gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Angered

I Angered fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du också läsa mer om Angered om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Angered.

I Angered fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Angered. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Angered rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: