Bilskrot i Åmål

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Åmål - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Åmål. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Åmål finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Åmål till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Åmål att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Åmål

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Åmål.

Åmål-Säffle Bilpress HB
Industrig. 17
662 34 åmål


Åmål - Säffle Bildemontering AB
Industrig. 17
662 34 åmål

Annons:

Skrota bilen i Åmål

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Åmål. Genom att lämna in din bil till skrotning i Åmål gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Åmål

I Åmål fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Åmål.

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Här kan du också läsa mer om Åmål om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Åmål.

I Åmål fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Åmål. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Åmål rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: