Bilskrot i Älvängen

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Älvängen - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Älvängen. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Älvängen finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Älvängen till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Älvängen att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Älvängen

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Älvängen.

Falck Räddningskår
Hålstensv. 3
446 37 älvängen

Annons:

Skrota bilen i Älvängen

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Älvängen. Genom att lämna in din bil till skrotning i Älvängen gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Älvängen

I Älvängen fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Älvängen.

Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Yta: 296,20 hektar
Invånarantal: 4196, år 2010

Här kan du också läsa mer om Älvängen om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Älvängen.

I Älvängen fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Älvängen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Älvängen rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: