Bilskrot i Alingsås

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Alingsås - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Alingsås. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Alingsås finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Alingsås till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Alingsås att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Alingsås

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Alingsås.

Alingsås Bildelar AB
Sävelundsg. 7
441 38 ALINGSÅS


Skrotfrag Alingsås
Krang. 8
441 38 ALINGSÅS


ASSISTANCEKÅREN (Borås Bil & Bärgningstjänst)
Tomasgårdsv. 14
441 39 Alingsås

Annons:

Skrota bilen i Alingsås

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Alingsås. Genom att lämna in din bil till skrotning i Alingsås gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Alingsås

I Alingsås fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du också läsa mer om Alingsås om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Alingsås.

I Alingsås fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Alingsås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Alingsås rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: