Bilskrot i Agnesberg

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Agnesberg - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Agnesberg. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Agnesberg finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Agnesberg till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 4 olika skrotar i Agnesberg att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Agnesberg

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Agnesberg.

Skrotfrag AB
Stokkebyes Kvarnväg 15
424 38 AGNESBERG


LG Bildemontering AB
Stokkebyes Kvarnväg 5
424 38 AGNESBERG


L G Bildemontering AB
Bäcksins v. 2
424 38 AGNESBERG


Metallbolaget I Göteborg AB
Agnesbergsv. 26 A
424 38 AGNESBERG

Annons:

Skrota bilen i Agnesberg

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Agnesberg. Genom att lämna in din bil till skrotning i Agnesberg gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Agnesberg

I Agnesberg fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Agnesberg.

Agnesberg är ett primärområde i stadsdelen Angered i norra Göteborg (före 1967 i Angereds kommun), tillhörande stadsdelsnämndsområdet Angered. Det är beläget vid E45 och Bergslagsbanan på Göta älvs östra strand.

Yta:
Invånarantal: 937, år 2010

Här kan du också läsa mer om Agnesberg om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Agnesberg.

I Agnesberg fann vi sammanlagt 4 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Agnesberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Agnesberg rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västra Götaland.
Annons: