Bilskrot i Västerås

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Västerås - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Västerås. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Västerås finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Västerås till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 11 olika skrotar i Västerås att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Västerås

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Västerås.

Hedbergs Bilskrot AB
Bastborreg. 3
721 34 VÄSTERÅS


Kungsåra Bildemontering
Karleby 16
725 98 VÄSTERÅS


Västra Bilåtervinning AB
Munkbov. 13
721 32 VÄSTERÅS


Ansta Bildemont AB
Ansta
725 94 VÄSTERÅS


ASSISTANCEKÅREN (Arosbärgarna)
Fältmätarg. 12
721 35 Västerås


Kolbäcks Återvinning AB
Bastborreg. 2
721 34 VÄSTERÅS


Jens-Ove Johanssons Bil & Maskin AB
Bälbyv. 15
724 80 VÄSTERÅS


Västerås Bildemontering & Service AB
Returvägen 30
721 37 Västerås


Returbilen
Karleby 16
725 98 VÄSTERÅS


Kungsåra Bildemontering Invest AB
Karleby 16
725 98 VÄSTERÅS


IL Recycling Service AB
Munkbov. 9
721 32 VÄSTERÅS

Annons:

Skrota bilen i Västerås

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Västerås. Genom att lämna in din bil till skrotning i Västerås gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Västerås

I Västerås fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du också läsa mer om Västerås om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Västerås.

I Västerås fann vi sammanlagt 11 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Västerås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Västerås rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västmanland.
Annons: