Bilskrot i Skinnskatteberg

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Skinnskatteberg - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Skinnskatteberg. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Skinnskatteberg finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Skinnskatteberg till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Skinnskatteberg att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Skinnskatteberg

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Skinnskatteberg.

ASSISTANCEKÅREN (Hellström Taxi & Industriservice)
Stjärnviksv. 2
739 30 SKINNSKATTEBERG

Annons:

Skrota bilen i Skinnskatteberg

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Skinnskatteberg. Genom att lämna in din bil till skrotning i Skinnskatteberg gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Skinnskatteberg

I Skinnskatteberg fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Skinnskatteberg.

Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Yta: 2,92 km2
Invånarantal: 2287, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skinnskatteberg om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Skinnskatteberg.

I Skinnskatteberg fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Skinnskatteberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Skinnskatteberg rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västmanland.
Annons: