Bilskrot i Sala

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Sala - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Sala. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Sala finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Sala till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Sala att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Sala

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Sala.

Gruvnäs Bygg & Metallåtervinning
Sätra Brunn Hebo 108
733 95 Sala


Sala Bildemontering
Terrasitg. 11
733 38 SALA

Annons:

Skrota bilen i Sala

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Sala. Genom att lämna in din bil till skrotning i Sala gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Sala

I Sala fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sala om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Sala.

I Sala fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Sala. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Sala rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västmanland.
Annons: