Bilskrot i Riddarhyttan

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Riddarhyttan - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Riddarhyttan. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Riddarhyttan finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Riddarhyttan till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Riddarhyttan att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Riddarhyttan

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Riddarhyttan.

Östmarks Bildemontering Och Service HB
Bäckegruvan 9
730 91 Riddarhyttan


Östmarks Bildemontering o. Service AB
Bäckegruvan 9
730 91 Riddarhyttan

Annons:

Skrota bilen i Riddarhyttan

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Riddarhyttan. Genom att lämna in din bil till skrotning i Riddarhyttan gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Riddarhyttan

I Riddarhyttan fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Riddarhyttan.

Riddarhyttan är en tätort i Skinnskattebergs kommun i nordvästra hörnet av Västmanlands län i Västmanland. Orten är belägen vid riksväg 68, och är en utpräglad bruksort. Man har en mycket lång tradition inom bergsbruk. Efter att den sista gruvan lades ned år 1979 är orten numera främst bostads- och serviceort.

Yta: 156,14 hektar
Invånarantal: 431, år 2010

Här kan du också läsa mer om Riddarhyttan om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Riddarhyttan.

I Riddarhyttan fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Riddarhyttan. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Riddarhyttan rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västmanland.
Annons: