Bilskrot i Kolbäck

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Kolbäck - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Kolbäck. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Kolbäck finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Kolbäck till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Kolbäck att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Kolbäck

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Kolbäck.

Begagnade Bildelar i Kolbäck AB
Industriv. 7
734 51 KOLBÄCK


Kolbäcks Återvinning AB
Industriv. 9
734 51 KOLBÄCK

Annons:

Skrota bilen i Kolbäck

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Kolbäck. Genom att lämna in din bil till skrotning i Kolbäck gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Kolbäck

I Kolbäck fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kolbäck om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Kolbäck.

I Kolbäck fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Kolbäck. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Kolbäck rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västmanland.
Annons: