Bilskrot i Hallstahammar

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Hallstahammar - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Hallstahammar. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Hallstahammar finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Hallstahammar till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Hallstahammar att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Hallstahammar

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Hallstahammar.

Sandviks Bilservice AB
Videv. 4
734 38 Hallstahammar


Hallstahammars Us Import AB
Svenby 60 B
734 91 HALLSTAHAMMAR


Hallsta Bildemontering AB
Betongv. 9
734 32 Hallstahammar

Annons:

Skrota bilen i Hallstahammar

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Hallstahammar. Genom att lämna in din bil till skrotning i Hallstahammar gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hallstahammar om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Hallstahammar.

I Hallstahammar fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Hallstahammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Hallstahammar rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västmanland.
Annons: