Bilskrot i Fagersta

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Fagersta - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Fagersta. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Fagersta finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Fagersta till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Fagersta att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Fagersta

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Fagersta.

Ekmans i Hedkärra AB
Ekmans v. 2
737 92 FAGERSTA


Gröndahl Återvinning i Fagersta AB
Brandbov. 27
737 91 Fagersta

Annons:

Skrota bilen i Fagersta

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Fagersta. Genom att lämna in din bil till skrotning i Fagersta gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Fagersta

I Fagersta fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fagersta om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Fagersta.

I Fagersta fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Fagersta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Fagersta rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västmanland.
Annons: