Bilskrot i Sundsvall

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Sundsvall - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Sundsvall. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Sundsvall finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Sundsvall till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Sundsvall att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Sundsvall

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Sundsvall.

Sundsvalls Bildemontering AB
Ekenäsvägen 28
850 10 Sundsvall


Per Ohlsson Motorsport KB
Tomtegränd 8 C
856 42 SUNDSVALL


Dahlströms Bil I Sundsvall AB
Kungsbackav. 61
857 33 Sundsvall

Annons:

Skrota bilen i Sundsvall

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Sundsvall. Genom att lämna in din bil till skrotning i Sundsvall gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Sundsvall

I Sundsvall fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sundsvall om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Sundsvall.

I Sundsvall fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Sundsvall. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Sundsvall rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västernorrland.
Annons: