Bilskrot i Sollefteå

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Sollefteå - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Sollefteå. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Sollefteå finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Sollefteå till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Sollefteå att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Sollefteå

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Sollefteå.

Sollefteå Bilbärgning o. Bildemontering AB
Bruksv. 22
881 41 Sollefteå

Annons:

Skrota bilen i Sollefteå

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Sollefteå. Genom att lämna in din bil till skrotning i Sollefteå gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Sollefteå

I Sollefteå fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sollefteå om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Sollefteå.

I Sollefteå fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Sollefteå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Sollefteå rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västernorrland.
Annons: