Bilskrot i Överhörnäs

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Överhörnäs - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Överhörnäs. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Överhörnäs finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Överhörnäs till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Överhörnäs att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Överhörnäs

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Överhörnäs.

Bildelshuset i Ö-Vik AB
Vägersta 109
894 93 överhörnäs

Annons:

Skrota bilen i Överhörnäs

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Överhörnäs. Genom att lämna in din bil till skrotning i Överhörnäs gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Överhörnäs

I Överhörnäs fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Överhörnäs.

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånarantal: 603, år 2010

Här kan du också läsa mer om Överhörnäs om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Överhörnäs.

I Överhörnäs fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Överhörnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Överhörnäs rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västernorrland.
Annons: