Bilskrot i Ljungaverk

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Ljungaverk - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Ljungaverk. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Ljungaverk finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Ljungaverk till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Ljungaverk att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Ljungaverk

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Ljungaverk.

Källrå Metallhantering
Källrå 604
840 10 Ljungaverk

Annons:

Skrota bilen i Ljungaverk

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Ljungaverk. Genom att lämna in din bil till skrotning i Ljungaverk gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Ljungaverk

I Ljungaverk fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Ljungaverk.

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ljungaverk om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Ljungaverk.

I Ljungaverk fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Ljungaverk. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Ljungaverk rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västernorrland.
Annons: