Bilskrot i Bispgården

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Bispgården - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Bispgården. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Bispgården finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Bispgården till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Bispgården att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Bispgården

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Bispgården.

Sirkka Mek & Plåt AB
Österåsen 134
840 73 Bispgården

Annons:

Skrota bilen i Bispgården

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Bispgården. Genom att lämna in din bil till skrotning i Bispgården gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Bispgården

I Bispgården fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Bispgården.

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87. Riksväg 86 går från Bispgården mot Sundsvall. Här har sedan 1885 funnits en järnvägsstation längs Stambanan genom övre Norrland.

Yta: 289,67 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bispgården om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Bispgården.

I Bispgården fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Bispgården. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Bispgården rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västernorrland.
Annons: