Bilskrot i Vilhelmina

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Vilhelmina - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Vilhelmina. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Vilhelmina finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Vilhelmina till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Vilhelmina att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Vilhelmina

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Vilhelmina.

ASSISTANCEKÅREN (Vilhelmina Bärgning & Transport)
Trollstigen 11
912 31 VILHELMINA


V-M-Schaktentreprenad
Videv. 10
912 32 Vilhelmina

Annons:

Skrota bilen i Vilhelmina

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Vilhelmina. Genom att lämna in din bil till skrotning i Vilhelmina gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Vilhelmina

I Vilhelmina fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Vilhelmina.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vilhelmina om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Vilhelmina.

I Vilhelmina fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Vilhelmina. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Vilhelmina rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västerbotten.
Annons: