Bilskrot i Umeå

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Umeå - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Umeå. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Umeå finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Umeå till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 5 olika skrotar i Umeå att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Umeå

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Umeå.

ASSISTANCEKÅREN (Ume Assistans)
Mätarv. 4 B
901 33 UMEÅ


Tegs Bilskrotning
Lärlingsg. 26
904 22 Umeå


L Bygdén Teknik
Kalkv. 1
907 40 UMEÅ


Industridemontering I Umeå AB
Hissjö 570
905 91 UMEÅ


Västerbottens Bildemontering AB
Spårv. 24
901 31 UMEÅ

Annons:

Skrota bilen i Umeå

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Umeå. Genom att lämna in din bil till skrotning i Umeå gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Umeå

I Umeå fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du också läsa mer om Umeå om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Umeå.

I Umeå fann vi sammanlagt 5 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Umeå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Umeå rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västerbotten.
Annons: