Bilskrot i Storuman

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Storuman - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Storuman. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Storuman finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Storuman till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 3 olika skrotar i Storuman att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Storuman

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Storuman.

ASSISTANCEKÅREN (Bjuhrs Verkstad)
Strandv. 39
923 31 STORUMAN


Bjuhrs Verkstad AB
Materialv. 33
923 32 Storuman


Storumans Skoterskrot AB
Blå vägen 278
923 32 Storuman

Annons:

Skrota bilen i Storuman

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Storuman. Genom att lämna in din bil till skrotning i Storuman gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Storuman

I Storuman fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Storuman.

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Här kan du också läsa mer om Storuman om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Storuman.

I Storuman fann vi sammanlagt 3 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Storuman. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Storuman rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västerbotten.
Annons: