Bilskrot i Sorsele

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Sorsele - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Sorsele. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Sorsele finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Sorsele till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 2 olika skrotar i Sorsele att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Sorsele

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Sorsele.

Sorsele Bilvård
Långg. 5
924 31 Sorsele


R Nilssons Maskin & Transport AB
Giltjaurv. 33
924 31 Sorsele

Annons:

Skrota bilen i Sorsele

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Sorsele. Genom att lämna in din bil till skrotning i Sorsele gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Sorsele

I Sorsele fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Sorsele.

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sorsele om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Sorsele.

I Sorsele fann vi sammanlagt 2 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Sorsele. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Sorsele rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västerbotten.
Annons: