Bilskrot i Skellefteå

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Skellefteå - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Skellefteå. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Skellefteå finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Skellefteå till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 5 olika skrotar i Skellefteå att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Skellefteå

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Skellefteå.

Skellefteå Bildemontering AB
Innervik 17
931 91 Skellefteå


ASSISTANCEKÅREN (Ströms Bärgningstjänst)
Anbudsg. 10
931 57 Skellefteå


Borrkompaniet Sverige AB
Svedjev. 6
931 36 SKELLEFTEÅ


Skellefteå Maskininvest AB
Ytterg. 14
931 63 SKELLEFTEÅ


Ekonomiska Föreningen Lkpj I Skellefteha
Plåtv. 10
931 61 SKELLEFTEÅ

Annons:

Skrota bilen i Skellefteå

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Skellefteå. Genom att lämna in din bil till skrotning i Skellefteå gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Skellefteå

I Skellefteå fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skellefteå om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Skellefteå.

I Skellefteå fann vi sammanlagt 5 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Skellefteå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Skellefteå rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västerbotten.
Annons: