Bilskrot i Malå

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Malå - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Malå. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Malå finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Malå till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Malå att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Malå

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Malå.

Göte Lundgren
S. Malånäs 17
930 70 MALÅ

Annons:

Skrota bilen i Malå

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Malå. Genom att lämna in din bil till skrotning i Malå gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Malå

I Malå fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du också läsa mer om Malå om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Malå.

I Malå fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Malå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Malå rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västerbotten.
Annons: