Bilskrot i Bjurholm

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Bjurholm - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Bjurholm. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Bjurholm finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Bjurholm till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Bjurholm att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Bjurholm

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Bjurholm.

Balsjö Maskin AB
Balsjö 13
916 92 Bjurholm

Annons:

Skrota bilen i Bjurholm

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Bjurholm. Genom att lämna in din bil till skrotning i Bjurholm gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Bjurholm

I Bjurholm fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bjurholm om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Bjurholm.

I Bjurholm fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Bjurholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Bjurholm rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västerbotten.
Annons: