Bilskrot i Åsele

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Åsele - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Åsele. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Åsele finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Åsele till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Åsele att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Åsele

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Åsele.

ASSISTANCEKÅREN (Åsele Bärgarn)
0941 - 106 600941 - 106 60020 - 912 912


Annons:

Skrota bilen i Åsele

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Åsele. Genom att lämna in din bil till skrotning i Åsele gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Åsele

I Åsele fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Åsele.

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånarantal: 1798, år 2010

Här kan du också läsa mer om Åsele om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Åsele.

I Åsele fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Åsele. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Åsele rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Västerbotten.
Annons: