Bilskrot i Skattkärr

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Skattkärr - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Skattkärr. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Skattkärr finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Skattkärr till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Skattkärr att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Skattkärr

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Skattkärr.

Skattkärrs Metallåtervinning AB
Herröv. 5
656 71 Skattkärr

Annons:

Skrota bilen i Skattkärr

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Skattkärr. Genom att lämna in din bil till skrotning i Skattkärr gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Skattkärr

I Skattkärr fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Skattkärr.

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånarantal: 2135, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skattkärr om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Skattkärr.

I Skattkärr fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Skattkärr. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Skattkärr rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Värmland.
Annons: