Bilskrot i Karlstad

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Karlstad - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Karlstad. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Karlstad finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Karlstad till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 6 olika skrotar i Karlstad att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Karlstad

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Karlstad.

Falck Värmland
Sågverksg. 49
652 21 Karlstad


ASSISTANCEKÅREN (Bärgningstjänst)
Östanvindsg. 7
652 21 Karlstad


ASSISTANCEKÅREN (Karlstad Bilbärgning)
Nattvindsg. 3
652 21 Karlstad


Frykmalm i Karlstad AB
Hedjämnan 3
654 60 KARLSTAD


Alpeto Sales AB
Östanvindsg. 21
652 21 Karlstad


Vålbergs Demonterings- & Skrot AB
Stamv. 7
653 50 KARLSTAD

Annons:

Skrota bilen i Karlstad

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Karlstad. Genom att lämna in din bil till skrotning i Karlstad gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Karlstad

I Karlstad fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du också läsa mer om Karlstad om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Karlstad.

I Karlstad fann vi sammanlagt 6 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Karlstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Karlstad rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Värmland.
Annons: