Bilskrot i Ekshärad

Annons:
Bilskot, bilskrotning och begagnade bildelar i Ekshärad - här guidar vi dig till de bästa ställena att hitta bilskrot eller skrota bilen i Ekshärad. Alla företag som sysslar med skrot och bilskrotning i Ekshärad finns samlade på denna sida. Om du letar efter reservdelar eller begagnade bildelar i Ekshärad till bilen eller något annat fordon som t.ex. motorcykel hittar du sammanlagt 1 olika skrotar i Ekshärad att välja mellan.
Annons:

Bilskrotar i Ekshärad

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla bilskrotar och andra företag som sysslar med skrot och begagnade bildelar i Ekshärad.

Metall & Material i Ekshärad KB
Hamra 60
683 61 EKSHÄRAD

Annons:

Skrota bilen i Ekshärad

Om det är dags för din bil att kasta in handduken kan det vara dags att leta efter en bilskrot - i listan ovanför hittar du flera olika bildemonteringar som kan hjälpa dig att skrota bilen i Ekshärad. Genom att lämna in din bil till skrotning i Ekshärad gör du miljön en stor tjänst och får under vissa perioder en viss ersättning också.

Skrotningsfakta om orten Ekshärad

I Ekshärad fanns det som bekant minst en bilskrot att välja mellan när det var dags att skrota bilen. Nedan finner du en del generell fakta om orten Ekshärad.

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ekshärad om du skulle vilja veta mer än fakta om bilskrotar i Ekshärad.

I Ekshärad fann vi sammanlagt 1 olika skrotar att välja mellan när det är dags för bildemontering i Ekshärad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig bilskrot i Ekshärad rekommenderar vi att du letar vidare efter bilskrotar i andra orter i Värmland.
Annons: